Velkommen til
Majbritt Rex psykoterapi

Bag ethvert problem er der en frustreret
drøm eller et ønske om noget bedre

– Peter Lange, 1999

  • Er der ting i dit liv, som skaber uro, sorg og frustrationer?
  • Tilbagevendende problemer med en følelse af svigt, tomhed eller ensomhed?
  • Stress eller angst?
  • Føler du at du er gået i stå, og har brug for at finde nye veje til det liv du drømmer om?
  • Problemfyldte situationer som opstår igen og igen, eller gentagende negative tanker der blokerer for dine drømme og ønsker?
  • Vil du gerne opnå mere livsglæde og tilfredshed?
  • Vil du gerne stå stærkere i dig selv, være bedre til at sige til og fra over for mennesker omkring dig?
  • Større eller mindre valg eller beslutninger i dit liv som skaber usikkerhed?
  • Eller står du midt i en livskrise f.eks. skilsmisse, samlivsbrud eller tab af arbejdsidentitet som du har brug for at finde en vej ud af ud og videre?

Hvad end du måtte gå og bokse med, så er du hjertelig velkommen i mit terapeutiske rum, hvor jeg kan tilbyde mit fulde nærvær, respekt og anerkendelse omkring dig og det du måtte have brug for at få kastet lys på.

Et rum hvor der ingen facitliste er, men hvor vi i fællesskab kan gå på opdagelse i lige netop det, der skaber udfordringer i dit liv.

Hvis du er klar og indstillet på at skabe en forandring i dit liv, så kontakt mig på telefon 28 92 37 71 for at booke en aftale.

Hvad har du brug for
kommer i fokus?

En værktøjskasse fyldt med redskaber

Jeg er 3 års Integral Psykoterapeut stud. på ID-Academy.

Som ID- Integral psykoterapeut stud. tilegner vi os en god og solid værktøjskasse.

En værktøjskasse fyldt med forskellige redskaber og modeller til, at kunne afdække og hjælpe mennesker med følelsesmæssige, sociale og eksistentielle problemer som livet også kan byde på.

Som terapeut og som menneske er jeg nysgerrig, lyttende og meget rummelig, med et varmt og åbent sind, hvor der også er plads til direkthed og masser af humor. Jeg vil gøre mit bedste for, at du kan føle dig tryg, så vi i fællesskab kan skabe det rum der skal til, for at du kan åbne op og arbejde med det emne, som du måtte finde aktuelt og i et tempo som du er klar til.

Som ID- terapeut kan jeg hjælpe dig til, at du kan blive mere bevidst, finde egne ressourcer til at bryde mønstre, finde ny retning i livet eller udvikle nye kompetencer. Løse indre konflikter, føle dig mere hel og godt tilpas med dig selv og andre.

Så hvad har du brug for, at der kommer mere i fokus?

Eller nærmere sagt, hvad vil være fedt at få styr på, så du kan slippe for tilbagevendende spekulationer og irritation?

Garanti for faglighed

Jeg modtager løbende lærer-supervision samt går i egen terapi, hvilket er et krav til os som ID- studerende. Et krav for at uddannelsesstedet, ID Academy løbende kan vurdere og sikre et etisk og fagligt niveau og ligeledes for at kunne korrigere og vurdere vores personlige, faglige og praktiske terapeutiske færdigheder.

Jeg er desuden medlem af Dansk Psykoterapeut forening som studerende, hvor jeg er omfattet af deres etisk gældende regler.

Medlem af Dansk Psykoterapeut forening

Når livet
viser tænder

Derfor uddanner jeg mig til psykoterapeut

Jeg har arbejdet med mennesker i hele mit voksenliv. Jeg har blandt andet arbejdet som socialrådgiver i over 20 år, et arbejde som jeg finder meget spændende og berigende på alle måder hvilket har medvirket til, at jeg løbende har haft brug for at dygtiggøre mig inden for områder, hvor jeg kan se at jeg har et potentiale for, at kunne støtte, styrke og hjælpe andre mennesker gennem deres udfordringer og kriser.

Jeg har på egen krop mærket hvor smertefuldt, hårdt og ydmygende det er når livet viser tænder. Dødsfald, skilsmisse, svigt, sorg og tab af erhvervsevne og alvorlig sygdom, har blot været nogle af de livskriser og traumer, som jeg selv har været igennem i mit liv, hvilket har medført at jeg løbende, har måtte revurdere på mit mindset og få bearbejdet de svære oplevelser, som jeg har mødt på min vej.